Get Adobe Flash player

Adásidő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Monster Gymkhana Grid 2013.

Egymásnak feszültek a hátsókerekes gépek a tököli reptéren. Ken Block legújabb őrülete, a Gymkhana Grid nemzetközi versenysorozat magyarországi állomására érkezett.

"Nyugtával dicsérd a napot" - tartja a mondás, ami abszolút ráillett a Monster Gymkhana Grid versenyre is, hiszen probléma nélkül és óriási nézőszámmal zajlott le az esemény. A megmérettetésen a kétszeres OB és EB bajnok drifter, Kerényi Ádám is részt vett, de nem fűzött sok reményt a győzelemhez, hiszen az autója nem ilyen pályákra épült. Ennek ellenére élvezettel autózta végig a küzdelmeket és negyedikként végzett.

Az eseményre ellátogatott Buttsy Butler Monster-drifter is, aki idén nem versenyzik, csupán bemutatókkal szórakoztatja a nézőket. A vele készült interjúban elmondta nekünk, hogy szerinte a Gymkhana bizonyos szempontból jobb, mint a drift, hiszen ebben a szakágban a győztes az valóban győztes, mert az idővel vívnak harcot, míg a driftben, ha egy versenyző nem szimpatikus a bírónak, akár le is pontozhatja.

A nap végén kiélezett csatákkal dőlt el, hogy kik állhatnak a dobogóra, melynek végül a legfelső fokán Zahuczki Zsolt foglalhatott helyet, aki már az edzésen kijelentette, hogy győzni jött Tökölre. Őt egy hajszállal Szántó Nikolett követte, a harmadik helyen pedig a Kerényi Ádámot legyőző Mester János "Hopkins" végzett. Zacc az itt elért eredményével bejutott a nemzetközi döntőre, ahol Ken Block előtt fogja megcsillogtatni tudását és megmutathatja, hogy merre van Magyarország.

(B)

GALÉRIA

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés