Get Adobe Flash player

Adásidő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Frankie nélkül zárt Lacháza

Minden a megszokott, csak a hang változott. Új speakerrel zárta a szezont a DragRacing Kiskunlacházán.

Az idei szezon utolsó kiskunlacházi drag versenyén mindenkinek feltűnt, hogy nem a megszokott hang szólítja rajthoz a versenyzőket. Frankie, aki kilenc évnyi speakerkedés után akár már hazai "drag-lexikonnak" is nevezhető, úgy tűnik, egy időre visszavonult a versenypályák világától.

Az új hang Egyed István, akit már a szezonzáró kiskunlacházi versenyen is hallhattunk. A szentesi születésű speaker leginkább drift versenyekről lehet ismerős, de számos nagy rendezvényen találkozhattunk már vele.

 

Frankie: "Imádtam csinálni és pont ezért voltam benne kurvajó. Mert csak olyan melót tudsz csinálni piszkosul jól, amit szeretsz is csinálni. Én az évek alatt folyamatosan tanultam a hibáimból, fejlesztettem magam, próbáltam jobb és jobb lenni, hogy mindenkinek megfeleljek. A beszélőkémmel sosem volt gond, az autókat-motorokat még nepper korom óta kenem-vágom. A memóriám sem rossz, így rengeteg versenyző nevét, legjobb idejét fejből nyomtam. Sokukkal szinte baráti a viszonyom. 9 éve tolom a versenyeket (2004 Kalocsa, Szeged), de a DragRacingot "csak" 2005 óta csináltam. Köszönöm a 8 évet és a sok versenyt, élményeket, bulikat. (...) Nem haraggal váltunk el, bennem nincs tüske. Ha időm engedi, akkor néha kinézek majd, mint néző. Meglesem az utódom és dumálgatok a sok haverral. Mindenkinek új egyéni csúcsot kívánok!"

 

Az utolsó DragRacing.hu kupa valójában csak a kiskunlacházi pályán volt utolsó, ugyanis a street-kategóriában indulók az idei évben még egyszer, október elején párbajozhatnak a lacházi szervezők égisze alatt, mégpedig a Hungaroring aszfaltcsíkján.

(B)

 

GALÉRIA


 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés