Get Adobe Flash player

Adásidő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rallycross OB Kakucs

Szeptember 8-án tartották meg az MNASZ Rallycross Nyílt Országos Bajnokság hatodik fordulóját a Kakucs-ringen.

A bajnokság utolsó előtti fordulóján is porban- és gumifüstben gazdag csaták zajlottak a pályán, de a nap nem volt mentes a problémáktól sem. Kárai Tamás autója verseny közben lángokba borult, de a pilóta lélekjelenlétének és a gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült megfékezni a tűz továbbterjedését, így a versenyző és autója viszonylag szerencsésen megúszták az incidenst.

A Kárai Motorsport összeszokott szervízcsapatának, s az egész team kitartó munkájának köszönhetően Tomi még a nap folyamán újra rajthoz tudott állni és a tőle megszokott őrült tempóban egészen a dobogó legfelsőbb fokáig autózott az újjászületett Fabiával.

Nem sokkal később a rajt utáni első kanyarban Szegfű Adrienn és Dr. Horváth Andrea összeakadtak, aminek sajnos borulás lett a vége. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a balesetben csak az autók sérültek meg, a versenyzők ezúttal is sérülés nélkül szálltak ki az autókból. Bár a névnapját aznap ünneplő Adrienn autója talpon maradt, a versenyt mindketten kénytelenek voltak befejezni.

A hazai rallycross hetedik, egyben utolsó idei futamát októbert első hétvégéjén rendezik meg a nyírádi katlanban, ahol a magyar mezőny mellett osztrák és cseh versenyzőket is láthatunk majd rajthoz állni.

A bajnokság állása IDE kattintva érhető el.

(B)

 

GALÉRIA

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés