Get Adobe Flash player

Adásidő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egri Csillagok - Újratöltve

Rendkívüli helyszínen zárta az évet a Drifting.hu - Hell Energy driftbajnokság. Az eddig példa nélküli, Eger belvárosában megtartott verseny óriási sikert aratott a nézők körében, ráadásul mindez teljesen ingyen, belépő nélkül.

Az ország legjobb driftpilótái gyűltek össze Egerben, hogy azokba is adrenalint pumpáljanak, akik eddig a sportágat még hírből sem ismerték. Az Eszterházy tér környékét ellepő kíváncsi nézősereg minden bizonnyal jól is szórakozott, hiszen minden korosztály képviselője mosolyogva, vagy tátott szájjal nézte végig ahogyan a pilóták átírták a városi közlekedés szabályait.

A bajnokság talán legszűkebb kanyarjai komoly kihívások elé állították a versenyzőket és a bírókat egyaránt, utóbbiak legtöbbször nehezen is tudták meghozni a döntésüket, hogy ki legyen a továbbjutó.

Bár mindenki keményen küzdött, a nap végén Szántó Nikolett (1.), Varga Tamás "Puci" (2.), és Porkoláb Péter (3.) állhatott dobogóra. Niki, 2013 legfényesebb egri csillaga egész nap megállíthatatlan volt, hiszen számára különösen fontos volt, hogy a bazilika előtt a dobogó tetején állhasson. Könnyeivel küszködve nemrég elvesztett egri nagymamájának ajánlotta győzelmét, aki fentről végig segítette őt.

A Hell Energy driftbajnokság 2013-as bajnoka Grózinger Zsolti lett, akitől Máriapócs óta a pontversenyben megszerzett fölénye miatt már senki sem vehette el a győzelmet. A pokoli Nissan pilótája az egész éves kitartó szurkolást azzal köszönte meg a nézőknek, hogy néhány percre piros gumifüstbe borította Eger belvárosát.

A PRO bajnokság végeredménye IDE kattintva érhető el.

(B)

 

GALÉRIA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés