Get Adobe Flash player

Adásidő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

PowerTech - Árkád Racing

Az extrém autósport szinte minden szakágából érkeztek versenyzők a szegedi Huszár Mátyás rakpartra. Ám ezúttal nem a dobogó, hanem a nézők szórakoztatása volt a cél.

 

A Tótkomlósi Autósport Egyesület szervezésével több, mint negyven versenyautó sorakozott fel a szegedi Tisza parton, hogy a belvárosi felvonulás után egész nap bemutatót tartsanak az autós technikai sportok szerelmeseinek. A rendhagyó esemény célja a szórakoztatáson túl, hogy a Dél-alföldi régióban élők is megismerkedhessenek az autósport világával, ugyanis az ország ezen területe még kiaknázatlannak bizonyult autóversenyek tekintetében.

 

A nap folyamán a tiltáson forgatott versenygépeké és a gumifüsté volt a főszerep, de a bátrabb nézők beszállókártyát is vásárolhattak, amivel megváltották jegyüket valamelyik autó navigátorülésébe. A beszállókártyákból befolyt összeg egyharmadát a szervezők jótékonyságra fordították, de a versenyzők nagy része is lemondott az őket megillető "fuvardíjról" ezzel is gyarapítva a Szegedi Újszülött Alapítványnak szánt adományt.

 

A nap eseményeit összegezve Karasz Róbert versenyigazgató elmondta, hogy Tótkomlós után Szeged is kiváló helyszínnek bizonyul arra, hogy az autósportok iránt érdeklődők színvonalas rendezvényen vehessenek részt, ezért a PowerTech - Árkád Racing sikeréből merítve máris a következő év lehetőségeit kutatják. Végül köszönetét fejezte ki a kilátogató nézőknek, valamint a résztvevő versenyzőknek, segítőknek, támogatóknak és a Tótkomlósi Autósport Egyesület tagjainak.

 

Magazinunk kiemelt médiatámogatóként vett részt a rendezvény népszerűsítésében.

(B)

 

GALÉRIA

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés