Get Adobe Flash player

Adásidő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Niki Madridban is bizonyított

Madridban rendezték az idei Ghymkhana Grid döntőjét, ahová a magyarországi futamon európai pályacsúcsot autózó Szántó Nikolett is meghívást kapott.

Niki Európa legjobb Gymkhana pilótái között már a pénteki edzésen a legjobb, 51,9-es köridőt tudhatta magáénak, ami külön dicséretes, hiszen 52 másodperc alatt csak a négykerék meghajtású autókkal tudtak produkálni a versenyzők. (Ken Block ideje: 51,5) A hátsókerekesek legjobb idejét sajnos a kvalifikáción nem sikerült megismételni, de így is az előkelő második helyet sikerült megszerezni.

 

A pénteki kvalifikáció TOP 6 eredményei:

1. Luke Fink             1:43.780
2. Szántó Nikolett     1:46.030
3. Luke Woodham     1:46.470
4. David Infantes       1:47.500
5. Frank Legalice      1:50.700
6. Atila Carbon S       1.57.990

 


A depóban (Fotó: NeroM3)

 

A szombati versenynap hasonló jó eredményeket hozott, Niki a döntők döntőéig küzdötte magát. A nap eseményeit a NeroM3 csapat közösségi oldalán így foglalta össze:

"Niki legyőzve első ellenfelét, bejutott a madridi Gymkhana Grid döntőjébe, ahol Luke Fink nézett vele farkasszemet. Az a Luke Fink, aki egész hétvégén brutál jó időket autózott és 2-3 másodperccel verte a többieket. Niki és a kis sárga emelt fővel indultak a mindent eldöntő csatába, nem hiába, ugyanis az első körben Niki volt a gyorsabb és kb fél másodperccel előbb ért célba! Ez sajnos kevés volt a győzelemhez, mert a második körben eleget tudott javítani Luke Fink az összidején. Így, ha minimális különbséggel is, de a második helyet sikerült megszerezni, amire nagyon büszkék vagyunk! A közönség állva tapsolt és skandálta Niki nevét. Ken Block és Vaughn Gittin Jr. személyesen gratulált az elsők között, ezért a fantasztikus teljesítményért."

 

 

A spanyolországi Gymkhana Grid döntő végeredménye:

1. Luke Fink
2. Szántó Nikolett
3. Luke Woodham

(B)

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés